Kaksi päivää pelaamista Tampereella!

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 23.-24.11.2019 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Hitpointin pääsymaksu on 10€ koko viikonlopulta, lue lisää lipunmyynnistä täältä.

Tracon Hitpointin järjestää täysin vapaaehtoisvoimin toimiva Tracon ry, joka on järjestänyt tapahtumia Tampereella säännöllisesti jo vuodesta 2005 alkaen. Yhdistyksen päätapahtuma Tracon kerää vuosittain Tampere-taloon yli 5500 osallistujaa. Tapahtuman mahdollistavat yli sata vapaaehtoista, jotka vastaavat käytännön järjestelyistä sekä erilaisista ohjelmanumeroista. Hitpointin vapaaehtoistyövoimaksi, ohjelmanjärjestäjäksi ja pelauttajaksi voi hakea myöhemmin julkaistavana ajankohtana.

Sosiaalinen media

Tracon Hitpoint Facebookissa