Pelisuunnittelukilpailut

Tracon Hitpointissa järjestetään suunnittelukilpailut sekä roolipelien että lautapelien suunnittelijoille. Kilpailuun osallistuvia pelejä pääsee tapahtumassa myös kokeilemaan.

Kilpailujen osallistujista kerätään nimi- ja yhteystietoja. Näiden tietojen keräämisestä ja käsittelystä on olemassa rekisteriseloste.

Skenaariokilpailu.

Tracon Hitpoint kutsuu kaikkia kiinnostuneita kehittämään lyhyitä, n. tunnin mittaisia matalan osallistumiskynnyksen roolipeliskenaarioita tapahtuman skenaariokilpailuun.  Skenaariot arvostelee myöhemmin julkistettava tuomaristo, ja pelaajat jotka pelaavat peliä Hitpointissa 2019. Paras peli palkitaan. Kirjoitusaikaa on 15.11. asti, jolloin palautetaan valmis skenaario. Tuomaristo tarjoaa halukkaille myös mahdollisuuden pyytää palautetta ja kommentteja skenaarioluonnoksestaan. Mikäli haluat kommentteja, lähetä skenaarioluonnoksesi meille 4.10.2019 mennessä. Luonnos on tarkoitettu ainoastaan tuomareiden silmille, eikä vielä velvoita lopullisen kilpailutyön jättämiseen.

Lue lisää: Skenaariokilpailun säännöt

 

Lautapelisuunnittelukilpailu

Tracon Hitpoint järjestää lauta- ja korttipelien suunnittelukilpailun. Kilpailuaikaa on 15.11.2019 asti.  Kilpailijat palauttavat ensimmäisen luonnoksen pelin ideasta tai säännöistä 04.10.2019. mennessä. Pelit arvostelee myöhemmin julkistettava tuomaristo ja pelaajat, jotka pelaavat peliä Hitpointissa 2019. Tuomareiden valitsema paras peli palkitaan mahdollisuudella päästä demoamaan peliään Lautapelit.fi:lle ja kävijöiden suosikin suunnittelijoille tarjotaan palkintopelejä.

Lue lisää: Lautapelisuunnittelukilpailun säännöt