Figupelit

Kuva: Mikael Peltomaa, Conikuvat.fi

Haluatko päästä kokeilemaan figupelaamista ensimmäistä kertaa, tai kenties löytää uusia harrastuskavereita? Haluatko verestää vanhoja pelimuistoja, vaikka kokeilla jotain ihan uutta? Tracon Hitpoint tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia figupelejä, joiden parista löytyy varmasti kiinnostavaa nähtävää ja pelattavaa jokaiselle figuista kiinnostuneille!

Tällä sivulla esittelemme pelattavat pelit. Katso tarkemmat peliajat ohjelmakartasta.

 

Ohjelmakarttaan tästä

 

Hitpointin valikoimaan kuuluu mm. seuraavat pelit:

Adeptus Titanicus - figudemoja jumalkoneen ohjaimissa. Astu taloja jalkoihinsa polkevien keisarillisen mahdin ruumillistumien puikkoihin titaanien taistossa ihmiskunnan synkimpänä hetkenä. Games Workshopin retrotuore uutuus Adeptus Titanicus (2018) tarjoaa figupeleistä kiinnostuneille erinomaisen yhdistelmän manööveripeliä, resurssinhallintaa ja atomitulen nielemiä korttelialueita jumalten iltahämärässä.

FUBA Tampere Derby: FUBA on Hannu Uusitalon suunnittelema jalkapallolautapeli, jossa mallinnetaan maailman suosituimman urheilulajin taktiikkaa. Hitpointissa peliin voi tutustua seuraamalla 28 mm figuureilla pelattavia selostettuja näytösotteluita tamperelaisten seurajoukkuiden välillä.

Guild Ball: Guild Ball on nopeatempoinen figupeli, jossa on tarkoitus voittaa vastustaja tekemällä maaleja tai telomalla sen ukot pois pelipöydältä. Pelistä on näytillä turnausformaatti. Mahdollisesti myös demotusta tarjolla.

Hyvät, pahat ja Nopat - Dead man's hand esittelypeli: Nopat & taktiikka ry. esittää. Old West miniatyyripeli Dead Man's Hand. Rento Hollywood -teemainen skirmish -länkkäripeli. Silmiä hivelevän hieno pelipöytä ja upeat minatyyrit ovat valmiina käyttöösi. Tule Woodwormiin kokellemaan onneasi korteissa ja nopanheitossa.

Mordheim 20-vuotisjuhlapeli: Mordheim on taattua suomalaista designia! Peli pohjautuu Warhammer Fantasy Battlen maailmaan, jossa eräs kaupunki, Mordheim, on tuhoutunut valtavan meteoriitin osuessa siihen. Tuo meteoriitti sisälsi suuren määrän Wyrdstonea, joka on vihreänä hehkuvaa maagista kiveä, jolla on mahtavia voimia. Useat tyhmänrohkeat warbandit ovat uskaltautuneet raunioituneen Mordheimin kaduille mutanttien ja muiden hirviöiden lomaan, jotka nykyää rauniokaupunkia asuttavat. Warbandin tulee selvitä näistä ja kilpailevista warbandeistä, jos se aikoo päästä käsiksi Mordheimissä lymyileviin rikkauksiin.

Porkun taistelu 2.12.1939: Talvisodan kolmantena päivänä sisukkaan vänrikki Seitolan joukkue piti monen tunnin ajan puoliaan ylivoimaista vihollista vastaan, hidastaen sen etenemistä kohti Taipaleen pääpuolustuslinjaa. Battleground Command -miniatyyrisotapeli vie sinut keskelle tätä lähes unohdettua kärhämää. Peliin mahtuu 2-6 pelaajaa, jotka komentavat jalkaväki- tai panssarivaunujoukkueita. Peliin otetaan uusia pelaajia lennosta. Sääntöjä ei tarvitse osata.

SPQR: Warlord Gamesin tänä kesänä julkaisema SPQR miniatyyripeli, joka sijoittuu antiikin Roomaan. Pelissä sankarit sotajoukkoineen ottavat mittaa toisistaan nopea tempoisissa skirmish taisteluissa. Säännöt ovat melko yksinkertaiset ja helposti opittavat. Ei muuta kuin kokeilemaan, jos sandaalisodat yhtään kiinnostavat! Pax Romanaa tarjoillaan barbaarin maksaan gladiuspisto kerrallaan!

X-Wing Lentoakatemia: Tutustu suosittuun X-Wing –miniatyyripeliin ja opettele pelin säännöt Lentoakatemiassa! Keisarikuntaa uhkaa kapinallisten, rikollisten ja terroristien pahat aikeet, ja Keisarillinen Laivasto tarvitsee sinutkin taisteluun hajaannuksen voimia vastaa.