Tapahtuma

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 23.-24.11.2019 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Aukioloajat:

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Pääsymaksu. Lipun hinta on 10 euroa ja sillä saa koko tapahtuman ajan voimassa olevan rannekkeen. Lippuja on saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta. Lue lisää lipunmyyntisivultamme.
 

Sijainti ja saapuminen

Tapahtumapaikka Tampereen seudun ammattiopiston eli Tredun Sammonkadun toimipiste. Se sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 45, Tampere. 

Julkinen liikenne

Tapahtumapaikka on n. kolmen kilometrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta, mutta välillä kulkee useita bussilinjoja. Viereen pääsee Rautatieaseman pysäkiltä mm. linjoilla 3A, 3B ja 17, ja linja-autoaseman vierestä linjalla 25. Tarkastathan voimassaolevan bussiaikataulun reittioppaasta: reittiopas.tampere.fi/.

Lähimmät bussipysäkit: Sammonkatu 56 (200m), Jäähalli (400m) ja Rieväkatu (400m).

Tapahtumapaikan kartat (PDF)

 

Hitpoint kartat värillinen
Klikkaa tästä kuva suuremmaksi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pysäköinti

Tapahtumapaikalla ja sen lähistöllä on pysäköintitilaa, joista osa on myös ilmaista. Koulun ympäristössä sijaitsevat paikat ovat pääsääntöisesti 4h, ja Prisman pihalla 2h kiekkopaikkoja. Osa Hakametsän jäähallin paikoista on ilmaisia.

Sammonkadun liikenne- ja pysäköintijärjestelyt vaihtelevat syksyn mittaan raitiotietyömaan vuoksi, joten tarkastathan kadunvarrelle pysäköidessäsi tilanteen tapahtumapäivänä! Koulun ns. sisäpihan pysäköintipaikat on varattu tapahtuman järjestäjille ja invapaikoiksi, ja niihin ei saa muutoin pysäköidä!
 

Narikka

Tapahtuman infopisteellä on normaali vaatesäilytysnarikka, joka kuuluu sisäänpääsylipun hintaan.


Ruokailu

Kioski tapahtumapaikalla tarjoaa kahvia, teetä, virvokkeita ja pientä evästä. Kioskia pitävät Tredun opiskeljat, ja tuotto menee kokonaisuudessaan heidän hyväkseen! 

Lisäksi ruokaa saa lähimaastosta ainakin seuraavista paikoista:

Majoitus

Tapahtuma ei tarjoa majoitusta, eikä tapahtumapaikalla saa yöpyä! Tampereen keskustan hotellit ja muut majoituspalvelut ovat bussiyhteyksien varrella tapahtumapaikasta. Autamme mielellämme, mikäli majoituksen etsimiseen liittyen on jotain kysyttävää!