Tapahtuma

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 23.-24.11.2019 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Tapahtuman aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Pääsymaksu

Tapahtumaan on pääsymaksu. Lipun hinta on 10 euroa ja sillä saa koko tapahtuman ajan voimassa olevan rannekkeen. Lippuja on saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta.

Sijainti ja saapuminen

Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 45, Tampere. Tapahtumapaikka on n. kolmen kilometrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta, mutta välillä kulkee useita bussilinjoja. Tarkastathan voimassaolevan bussiaikataulun reittioppaasta: reittiopas.tampere.fi/

Pysäköinti

Tapahtumapaikalla ja sen lähistöllä on pysäköintitilaa, joista osa on myös ilmaista. Tarkemmat pysäköintitiedot ja ohjeet ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Ruokailu

Tapahtumapaikan lähistöllä sijaitsee useita pieniä lounas- ja pikaruokaravintoloita sekä Kalevan Prisma. Itse tapahtumassa myydään kevyttä naposteltavaa.

Majoitus

Tapahtuma ei tarjoa majoitusta, eikä tapahtumapaikalla saa yöpyä! Tampereen keskustan hotellit ja muut majoituspalvelut ovat bussiyhteyksien varrella tapahtumapaikasta. Autamme mielellämme, mikäli majoituksen etsimiseen liittyen on jotain kysyttävää! 

Järjestäjät

Tracon Hitpointin järjestää Tracon ry:n nimittämä järjestelytoimikunta eli conitea, joka muodostuu kokonaan vapaaehtoisista. Järjestelytoimikunnan lisäksi Tracon Hitpointissa on talkootyöläisiä mm. lipunmyynnissä, narikassa ja infotiskillä sekä kymmeniä luennoitsijoita ja muita ohjelmanjärjestäjiä. Kaikki järjestely tehdään vapaaehtoistyönä.

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakuvaksen yhteydessä. 

Henkilötietojen käsittely

Ennakkolipunmyynnissä verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käytetään henkilötietolain mukaisesti. Verkkokaupan avauduttua on mahdollista tutustua sen rekisteriselosteeseen. Vastaavasti vapaaehtoistyövoiman ilmoittautumisjärjestelmän tietoja käytetään vain tapahtuman työvuorojen koordinointiin ja siitäkin löytyy oma rekisteriselosteensa.

Kävijän ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoja tapahtumassa vieraillessaan. Tietoja voidaan kysyä kilpailuihin osallistuvilta, jolloin tietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoon järjestäjien toimesta. Minkään ohjelmanumeron yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi pyydettäessä asianomaiset luvat omaaville viranomaisille. Tapahtumassa suoritetaan myös kyselyjä, joihin osallistuva voi halutessaan ilmoittaa henkilötietoja esimerkiksi arvontaa varten.