Lautapelit

Hitpointin lautapelialueella on mahdollista päästä kokeilemaan mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia lautapelejä. Tulit sitten yksin tai porukalla, lautapelialueelta löytyy peliä jokaiseen aikamittaan ja kokemustasoon. Tulkaa rohkeasti katsomaan ja kysymään! Tarjolla on sekä helppoja että monimutkaisia pelejä, joihin saa tarvittaessa opastusta sekä peliseuraa. Lautapelialue on auki koko conin ajan.

Osaan lautapeleistä on ennakkoilmoittautuminen. Kunkin pelin ilmoittautumislomakkeeseen pääset ohjelmakartan pelikuvauksen yhteydessä olevasta napista.
 

Ohjelmakarttaan tästä
 

Lautapelialueella esitellään myös Hitpointin Lautapelisuunnittelukilpailuun osallistuvia pelejä. Tutustu pelisuunnittelukilpailun sääntöihin, ja tule kokeilemaan, tai osallistu vaikka itse!

Kuvat: Conikuvat.fi / Mikael Peltomaa

Riichi Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina yhteentoista asti ja sunnuntaina 9-17. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Go

Go on yli 2500 vuotta vanha lautapeli, jota pidetään vanhimpana tänä päivänäkin pelattuna lautapelinä. Sekä Kiinassa että Japanissa Gon osaamista pidettiin oleellisena oppineen ihmisen perustaitona. Lautapelialueella on mahdollisuus päästä oppimaan tätä hienoa ja historiallista strategiapeliä. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina klo 10 - 21 ja sunnuntaina klo 10 - 17. Tervetuloa! Mikäli innostuit pelistä, kannattaa tutustua Tamperelaisten Go-kerhojen facebook-ryhmään!

Harry Potter -lautapelejä

Tule pelailemaan Harry Potter -teemaisia lauta- ja korttipelejä taianomaisessa seurassa!
Valittavia pelejä ovat mm.
- Hogwarts Battle: kerää loitsuja pakkaasi ja päihitä viholliset tekemällä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa
- Hogwarts Battle Defence Against the Dark Arts: kaksintaisteluversio yllä olevasta pelistä
- Trivial Pursuit: World of Harry Potter Ultimate Edition: testaa Potter tietouttasi tämä visailupelin parissa

Ohjelman järjestää helsinkiläinen Potter yhdistys, Luutakomero ry.

Khan of Khans

Khan of Khans on nopeatempoinen perhepeli, joka sijoittuu Gloranthaan (tuttu Runequest ja Heroquest pöytäroolipeleistä). Pelaajat ovat kaaneja Praxin eri heimoista joista jokainen ratsastaa erilaisella eläimellä! Jokainen heimo kerää lehmiä ryöstämällä läheisiä maita, yrittäen samalla selviytyä vihollistaikkudesta, vauhkoontuneista laumoista ja muiden pelaajien tempuista!
 

Ohjelman järjestää Kalikos- Suomen Glorantha-seura ry.

Kingdom Death: Monster

Tule kokemaan yksi nykyajan massiivisimmista lautapeli-ilmiöistä!
Kingdom Death: Monster on kampanjamuotoinen co-op lautapeli, jossa joukko selviytyjiä yrittää selvitä painajaismaisessa maailmassa, jossa he ovat kaukana ruokaketjun huipulta. Taistele älykkäitä bosseja vastaan, kehitä settlementtiäsi, sen populaatiota, rakenna varusteita ja yritä olla tapattamatta liian paljon väkeä. Kaikki upeiden miniatyyrien ja sääntökirjan taiteen siivittämänä. Ennakkotietoa pelistä ei tarvita (eikä suositella), kokenut pelinvetäjä opastaa koko demon läpi.

Pelistä järjestetään viisi eri demosessiota:

Huom! Peli sisältää alastomuutta, väkivaltaa, verta ja suolenpätkiä. Ei perheen pienimmille!
4 pelaajaa per demo, jos tilaa on niin mukaan pääsee ilmankin ennakkoilmoittautumista.