Ohjelma

Hitpointin kaikessa ohjelmassa panostetaan aloittelijaystävällisyyteen ja matalaan kokeilukynnykseen Sankarin synty-teeman mukaisesti. Tule siis rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan! Myös kokeneille harrastajille löytyy pelattavaa ja haasteita, joten tervetuloa Hitpointiin jokaiselle tasapuolisesti!

Lauta- ja korttipelit

Tapahtumassa on tarjolla laaja valikoima lauta- ja korttipelejä sekä Mahjongia ja Go:ta pelattavaksi tuttujen tai ihan uusien pelikavereiden kanssa. Lautapelipisteen työntekijät neuvovat mielellään pelien valinnassa ja toimivat myös pelikavereina tarvittaessa. 

Kuvat: Conikuvat.fi, Mikael Peltomaa

Roolipelit

Tracon Hitpointin roolipelivalikoimasta löytyy pelattavaa aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Peliä pyynnöstä-pöydissä pyörii tapahtuman aikana lyhyitä kokeilupelejä joihin pääsee helposti mukaan kokeilemaan harrastusta, ja pidemmistä peleistä kiinnostuneille on tarjolla monenlaisia skenaarioita, joihin ilmoittautua mukaan. Mikäli pelinjohtaminen kiinnostaa, kannattaa seurata ilmoittelua ohjelmahaun alkamisesta!

Hitpointissa järjestetään myös skenaariokilpailu. Kaikki kiinnostuneet skenarioiden kirjoitatjat ja pelauttajat, seuratkaa ilmoittelua!

Kuvat: Conikuvat.fi: Mikael Peltomaa, Nyymix, Mikael Peltomaa, Milla Köykkä

Freeform-roolipelit

Hitpointissa järjestetään tänäkin vuonna freeform-roolipelejä. Nämä roolipelit muistuttavat ensi näkemältä näyttelemistä tai improteatteria. Esiintymisen sijaan tavoite on voimakas sisäinen tunnekokemus. Freeformin tarinat keskittyvät tehokkaasti teemoihinsa ja etenevät TV-sarjan tavoin kohtaus kohtaukselta pelinjohtajan tiukassa ohjauksessa. Näissä peleissä harvoin näkee noppia, hahmolomakkeita, rekvisiittaa taikka roolivaatteita. Tyypillisesti freeform-pelit kestävät noin neljä tuntia ja peliin osallistuu 3-5 pelaajaa.

On sinulle uutta sitten pöytäroolipelit, liveroolipelit tai roolipelit yleensä, olet tervetullut pelaamaan kaikkiin freeform-peleihimme. Peleihin osallistuminen ei vaadi valmistautumista etukäteen.

Laajempi tietopaketti freeform-peleistä löytyy: https://roolipeliloki.com/2019/04/16/freeform-roolipelaaminen-pelityylina/.

Figupelit

Hitpointissa pääsee tutustumaan myös erilaisiin figupeleihin ja yleisesti figuharrastukseen. Tule tutustumaan, katselemaan ja kokeilemaan! 

Kuvat: Conikuvat.fi, Ilona Vanhakartano, Mikael Peltomaa (2kpl)

Puheohjelma

Auditoriossa järjestetään aihepiiriin liittyvää puheohjelmaa. Kiinnostuneet voivat hakeutua ohjelmanpitäjiksi ohjelmahaun avauduttua, ja tarkempi kuvaus tarjolla olevista ohjelmista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Yhdistyspöydät

Yhdistyspöytien ääressä pääsee tutustumaan erilaisiin aihepiiriin liittyviin harrastekerhoihin ja seuroihin, sekä heidän järjestämiin tapahtumiin. Haluatko omalle yhdistyksellesi pöydän? Ole yhteydessä!

Myyntipöydät

Myyntipöydiltä löydät peli- ja fanituotteita myös kotiin viemisiksi. Sopisivatko yrityksesi tuotteet Hitpointiin? Ole yhteydessä niin keskustellaan myyjäpaikasta!

Kuvat: Conikuvat.fi: Mikael Peltomaa, Minna Köykkä, Niklas Kukkonen

Järjestämään ohjelmaa Hitpointtiin?

Varsinaiset työvoima-, ohjelmanjärjestäjä- ja pelauttajahaut järjestetään myöhemmin keväällä ja kesällä, mutta mikäli olet kiinnostunut järjestämään tapahtumaan esim. suunnittelukilpailun, turnauksen tai jonkin muun isomman kokonaisuuden, ole meihin yhteydessä jo hyvissä ajoin!