Yhteistyökumppaneille

Myynti- ja markkinointimahdollisuuksia Traconissa

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 23.-24.11.2019 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja kävijöitä odotetaan reilut 400 kpl.

Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka. Tapahtuma on oiva tilaisuus viettää aikaa pelaillen rennosti tai tosissaan, ja tutustua erilaisiin peleihin ja muihin samanhenkisiin harrastajiin. Hitpoint on myös nuorille turvallinen paikka viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä löytää uusia harrastuksia ja pelikavereita.

Tracon Hitpoint rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustu­loilla, ja se tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöil­leen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen.

Kiinnostuitko sponsoroinnista? Ota yhteyttä hitpoint (at) tracon.fi

Sponsoriksi?

Olet on lämpimästi tervetullut Tracon Hitpointin spon­soriksi! Tarjoamme mainospaikkamahdollisuuksia, sekä kolmenlaista sponsoripakettia: yrityssponsoripakettia, artesaanipakettia ja yhdistyspakettia.

Myyntitilat sijaitsevat Tredun Sammonkadon toimipisteen aulatiloissa, lähellä pääovea ja lauta- ja roolipelialueita. Alue on avoinna koko tapahtuman ajan.

Paketit eivät sisällä sisäänpääsyä tapahtumaan, mutta rannekkeet voidaan etukäteen sovittaessa laskuttaa sponsoripaketin yhteydessä. Hinta sisältää tarvittavan määrä tuoleja, esimerkiksi 1-2 tuolia pöytää kohden. Huomioithan, että myyjä on itse vastuussa vakuutuksistaan, tuotteistaan, työntekijöidensä palkanmaksusta, verotuksesta ja muista luvista, joita tuotteiden myyntiin tarvitsee.

Yrityssponsoripaketti (hinta riippuu pinta-alasta)

sis. pöytä (200x65cm) myyntialueella, maininta verkkosivuilla ja ohjelmalehtisessä.

Lisäpöydät 40€ / kpl (sis. alv 0%)

Alueelle voi tuoda omia pöytiä, telineitä ja rakennelmia, joista emme erikseen veloita. Kaikkien rakennelmien on oltava turvallisia, eikä seiniin tule kiinnittää mitään. Kaikkien varastojen on myös mahduttava ostetun myyntitilan sisälle, varaa siis riittävästi tilaa myyjille ja varastoille. Perusmyyntipaikka on 2x2m neliö. Isompien myyntitilojen muoto voi vaihdella. Myyntitilan on suositeltavaa olla syvyydeltään vähintään 2,5m, jotta tilaa on riittävästi pöydille, myyjille ja laatikoille. Syvyyden on oltava kuitenkin vähintään 2m.

Artesaanipaketti 50 € (sis. alv 0%)

sis. pöytä (200x65cm) myyntialueella, maininta verkkosivuilla ja ohjelmalehtisessä.

Artesaanipöydät on tarkoitettu pääasiassa pienille käsityöläismyyjille, joille tavallisen myyntipöydän hinta on liian korkea. Lisäksi artesaanipöydillä myytävien tuotteiden on tavalla tai toisella oltava itse käsin tehtyjä. Artesaanipakettiin kuuluu vain yksi pöytä, ja lisätilaa tarvitseville suositellaan yrityssponsoripaketin hankkimista. Pöytien eteen tai sivuille ei saa tuoda hyllyköitä tai telineitä. Kaikki ylimääräiset tavarat, esim. pieni naulakko omille tavaroille, tulee mahtua pöydän taakse.

Yhdistyspaketti (hinta sovitaan erikseen)

Sisältö sovitaan erikseen!

Yhdistyspaketti on suunnattu voittoa tavoittelemattomille ja Tracon Hitpointin kohderyhmään sopiville yhdistyksille. Paketti sisältää yleensä pöytäpaikan, mutta vaihtoehdoista voidaan sopia erikseen.  


Mainokset

Mainostilaa voi ostaa, vaikka yrityksenne ei tulisi paikan päälle tapahtumaan. Tarjoamme mainospaikkoja ensisijaisesti ohjelmalehteen ja webbisivuillemme. Mikäli olet kiinnostunut muunlaisesta mainonnasta (aettavat printtimainokset, flyerit yms.), kysy näistä erikseen!


Ohjelmalehtinen

Ohjelmalehtinen on tehokas mainospaikka, sillä lähes jokainen kävijä selaa sen lävitse. Monet säilyttävät sen myös muistona tapahtumasta. Hitpointin ohjelmalehtinen on pieni, joten tilaa on rajallisesti!


Web-mainos

Web-mainoksia on mahdollista näyttää Tracon Hitpointin omalla hitpoint.tracon.fi etusivulla. Mainosbannerin tulee olla tarkalleen 196px leveä ja 60-200px korkea.


Aineiston toimitus

Hinnat eivät sisällä mainosten tuotantoa, mutta tuotantoyhteistyöstä voimme neuvotella erikseen. Valmiit aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen hitpoint (at) tracon.fi Pyytäkää lisäohjeita, jos mainosaineistonne ovat kooltaan yli 8 MB.Mikäli et ole saanut varausvahvistusta kahteen viikkoon ilmoittautumisen jälkeen, otathan yhteyttä sähköpostitse.

 

Kiinnostuitko sponsoripaketeista tai mainospaikoista? Ota yhteyttä hitpoint (at) tracon.fi