Vänkärihaku

Tracon Hitpointin järjestää Tracon ry:n nimittämä järjestelytoimikunta eli conitea, joka muodostuu kokonaan vapaaehtoisista. Järjestelytoimikunnan lisäksi Tracon Hitpointissa on talkootyöläisiä eli vänkäreitä mm. lipunmyynnissä, narikassa ja infotiskillä sekä kymmeniä luennoitsijoita ja muita ohjelmanjärjestäjiä. Kaikki järjestely tehdään vapaaehtoistoimintana.

Tapahtuman vapaaehtoishaku on sulkeutunut! 

Hitpointin vapaaehtoiset tunnistaa nimikyltistä


Marraskuun 23.-24. päivä kolmatta kertaa järjestettävä Tracon Hitpoint hakee nyt vapaaehtoisia monenlaisiin tapahtumanaikaisiin tehtäviin. Ilmoittaudu mukaan tiimiin syyskuun loppuun mennessä!

Tarjolla on tekemistä niin kokeneille vänkäreille kuin ensikertalaisillekin ja tehtäviä löytyy laidasta laitaan aina narikasta roolipeli-infossa työskentelyyn ja ohjelmanpitäjien avustamisesta järjestyksenvalvontaan. Hakemusta tehdessä onkin hyvä lukea eri tehtäväkuvaukset tarkasti läpi ja lisäksi kertoa hieman mahdollisesta aiemmasta oleellisesta työkokemuksestaan, koulutuksestaan ja taidoistaan.

Vänkäriksi valittavan on oltava täyttänyt 15 vuotta tapahtuman alkuun mennessä. Osa tehtävistä vaatii 18 vuoden iän: esimerkiksi logistiikka sekä rahan käsittelyä sisältävät tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä. Järjestyksenvalvojilta edellytetään täysi-ikäisyyden lisäksi voimassa olevaa JV-korttia, autokuskeilta riittävää ajolupaa ja green room -vänkäreiltä hygieniapassia.

Minimipanostus useimmissa tehtävissä on 6h, mutta enemmänkin saa halutessaan tehdä. Tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

Vänkärit pääsevät paitsi näkemään, mitä Hitpointin kulisseissa tapahtuu, myös nauttimaan erilaisista työvoimaeduista, joita tavalliselle kävijälle ei tarjota. Vänkäreiden sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen, minkä lisäksi he saavat ilmaisen työvoimapaidan ja heillä on käytössään taukohuone (greenroom), josta saa kahvia, teetä, virvokkeita ja syötävää koko tapahtuman ajan.

Ilmoittaudu siis mukaan tekemään Hitpointia! Hakeminen tapahtuu Kompassissa omalla tunnuksella. 

Jos jokin jäi mietityttämään, tai et löydä jotain tietoa sivuiltamme, otathan rohkeasti yhteyttä: hitpoint@tracon.fi