Liput

Tapahtuman ranneke maksaa 10€, ja sillä saa sisäänpääsyn tapahtumaan molempina päivinä. 

Lippuja myydään tapahtuman ovelta ja verkkokaupassa. Ovimyynnissä käyvät maksutapoina käteinen tai kortti.

Mikäli lipunmyynnistä herää kysymyksiä, tai sinulla on ongelmia verkkokauppamme kanssa, ole yhteydessä liput(a)tracon.fi osoitteeseen, niin lipputiimimme voi auttaa!

Tapahtuman aikana toimii myös lipunmyynnin ja infon puhelinnumero 0447815500
 

Lipunvaihto tapahtumassa

Lippuja vaihdetaan rannekkeeksi tapahtuman infopisteellä, heti pääovien läheisyydessä, koko tapahtuman ajan. Lisätietoja tapahtumapaikasta

Tarkistathan jo ennen tapahtumaan saapumista, että lippusi on sinulla mukana tulostettuna tai puhelimessasi, sillä tarvitsemme lipunvaihtoa varten viivakoodin.
 

Ennakkolipunmyynti 

Verkkokauppa on auki!  

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen

Tracon Hitpointin lippuja on myyty ennakkoon myös useissa tapahtumissa (Tampere Kuplii, Popcult, Hypecon, Desucon, Finncon, Ropecon, Tracon) Traconin yhdistyspöydältä.
 

Poikkeukset sisäänpääsyssä

Henkilötietojen käsittely

Kävijän ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoja tapahtumassa vieraillessaan. Tietoja voidaan kysyä kilpailuihin osallistuvilta, jolloin tietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoon järjestäjien toimesta. Minkään ohjelmanumeron yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi pyydettäessä asianomaiset luvat omaaville viranomaisille. Tapahtumassa suoritetaan myös kyselyjä, joihin osallistuva voi halutessaan ilmoittaa henkilötietoja esimerkiksi arvontaa varten.

Ennakkolipunmyynnissä verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käytetään henkilötietolain mukaisesti. Verkkokaupan avauduttua on mahdollista tutustua sen rekisteriselosteeseen. Vastaavasti vapaaehtoistyövoiman ilmoittautumisjärjestelmän tietoja käytetään vain tapahtuman työvuorojen koordinointiin ja siitäkin löytyy oma rekisteriselosteensa.