Hitpoint 2019 - Lautapelisuunnittelukilpailu

Ensimmäiset luonnokset peleistä on nyt vastaanotettu ja kilpailu on täynnä. Tervetuloa kokeilemaan kilpailuun osallistuneita pelejä tapahtumassa!

 

Tracon Hitpoint järjestää lauta- ja korttipelien suunnittelukilpailun. Kilpailuaikaa on 15.11.2019 asti.  Kilpailijat palauttavat ensimmäisen luonnoksen pelin ideasta tai säännöistä 04.10.2019. mennessä. Pelit arvostelee myöhemmin julkistettava tuomaristo ja pelaajat, jotka pelaavat peliä Hitpointissa 2019. Tuomareiden valitsema paras peli palkitaan mahdollisuudella päästä demoamaan peliään Lautapelit.fi:lle ja kävijöiden suosikille tarjotaan palkintopelejä.

 

Säännöt

 

Tuomaristo haluaa lisähuomiona nostaa esiin, että aloittelijaystävällisyys on iso arvostelukriteeri. Suosittelemmekin miettimään pelin sääntöjä silmälläpitäen pelin helppoa oppimista ja intuitiivista pelattavuutta. 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen vaatii 04.10.2019 mennessä toimitetun luonnoksen pelin ideasta tai säännöistä. Lähetä luonnos osoitteeseen hitpoint.lautapelit (at) tracon.fi ja ilmoita lisäksi nimesi sekä saako nimeäsi käyttää tapahtuman viestinnässä. Lopullisesta pelistä tulee toimittaa sääntöteksti 15.11.2019 mennessä.

Osallistumalla kilpailuun annat Tracon ry:lle luvan käyttää tietojasi rekisteriselosteen mukaisiin tarkoituksiin.