Tracon Hitpoint yhteistyöhön Tredun kanssa!

Marjaana "Maryjane" Karttunen

Tracon Hitpoint-tapahtuma järjestetään Tredun Sammonkadun toimipisteellä. Tiloissa opiskelee useita tulevia ammattilaisia etenkin liiketalouden alalta. Liiketalouden perustutkinto tarjoaa osaamista kannattavasta liiketoiminnasta, taloushallinnosta, sähköisistä työympäristöistä sekä työyhteisössä toimimisesta.

Kaikkia näitä taitoja on tarvitaan myös Tracon Hitpointin järjestämisessä. Tätä silmällä pitäen olemme aloittaneet yhteistyön Tredun kanssa, sillä moni Tredun opiskelija tulee varmasti tulevaisuudessa osallistumaan tapahtumien tekemiseen ja tuottamiseen erilaisissa tehtävissä.

Haluamme päästää opiskelijat kurkistamaan kulissien taakse miten Tracon Hitpointin kaltainen tapahtuma syntyy, ja tarjota heille mahdollisuuden osallistua tapahtuman tekemiseen osana opintoja. Tapahtumaa järjestävä coniteamme tekee yhteistyötä Tredun opettajien kanssa, ja ohjaa opiskelijaryhmiä mm. tilasuunnittelun, laskutuksen ja asiakasopasteiden suunnittelun saralla. Opiskelijat järjestävät tapahtumassa myös kahvilan.

Tracon Hitpoint haluaa kannustaa uusia harrastajia peliharrastuksen lisäksi myös mukaan tapahtumanjärjestäjien yhteisöön!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti