Freeform-pelinjohtajaksi Hitpointiin?

Marjaana "Maryjane" Karttunen

Tracon Hitpoint 2019 hakee freeform-pelinjohtajia

Hitpointissa järjestetään tänäkin vuonna freeform-roolipelejä ja etsimme innokkaita pelinjohtajia. Tule esittelemään oman pelisuunnittelun hedelmiä, vanhoja klassikoita tai uusia suosikkeja. Toivomme erityisesti pelejä, joihin ensikertalaistenkin on helppoa osallistua. Pelinjohtajille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy neljän tunnin peluutuksesta. Tervetuloa mukaan!

Freeform-pelinjohtajien ilmoittautumislomake

Jos pelilläsi on materiaalikustannuksia, voit hakea niihin tukea tapahtumalta. Kerro tästä ilmoittautumislomakkeen “Vapaamuotoiset terveiset” kentässä.

Freeform-pelinjohtajien ilmoittautuminen on auki 31.9. asti. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse: hitpoint.freeform@tracon.fi.

 

Mitä on freeform-roolipelaaminen?

Freeform-roolipelit muistuttavat ensi näkemältä näyttelemistä tai improteatteria. Esiintymisen sijaan tavoite on voimakas sisäinen tunnekokemus. Freeformin tarinat keskittyvät tehokkaasti teemoihinsa ja etenevät TV-sarjan tavoin kohtaus kohtaukselta pelinjohtajan tiukassa ohjauksessa. Näissä peleissä harvoin näkee noppia, hahmolomakkeita, rekvisiittaa taikka roolivaatteita. Tyypillisesti freeform-pelit kestävät noin neljä tuntia ja peliin osallistuu 3-5 pelaajaa.

Roolipelilokin pieni opas freeform-roolipelien pelinjohtamisesta.

Roolipelilokin laajempi tietopaketti freeform-roolipeleistä pelityylinä.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti