Tule tekemään Hitpointia meidän kanssa!

Marjaana "Maryjane" Karttunen

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 23.-24.11.2019 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä, Kalevan Prisman liepeillä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tracon Hitpoint tarjoaa yleisölleen lauta-, kortti-, rooli-, ja miniatyyripelejä sekä muuta aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Paikalle odotetaan kävijöitä ensikertalaisista pelaajista aina kokeneisiin konkareihin saakka.

Tracon Hitpoint järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin harrastajilta harrastajille. Vapaaehtoistyöntekijät luovat tapahtumasta sellaisen kuin se on, ja he ovatkin erittäin tärkeä osa Hitpointia. Mikäli juuri sinua kiinnostaa osallistua tapahtuman järjestämiseen ja ohjelman luomiseen, lue alta ohjeet ja lähetä hakemus!

Ohjelmanpitäjät ja pelinjohtajat

Hitpoint etsii ohjelmanpitäjiä, pelinjohtajia ja freeform-pelauttajia. Jos sinulla on mielessäsi sopiva ohjelmaidea luennosta, roolipeliskenaariosta, freeform-roolipelistä, figudemosta, larpista tai jostain ihan muusta, minkä haluaisit tuoda Hitpointiin, nyt on oikea hetki ilmoittaa siitä! Tracon Hitpoint järjestetään koulurakennuksessa, joten ohjelmakäyttöön tarjolla on auditorio- ja luokkatiloja sekä pöytätilaa aulassa, ruokalassa ja liikuntasalissa.

Sankarin synty -teemamme mukaisesti toivomme, että meille tarjotut ohjelmanumerot ja peliskenaariot olisivat pääosin sellaisia, että kokeneiden pelaajien lisäksi myös ensimmäistä kertaa harrastusta kokeilevat voivat niistä nauttia.

Tutustu ohjelmahakuun: https://2019.hitpoint.tracon.fi/fi/ohjelma/ohjelmahaku

Ohjelmahaku päättyy 30.9.

Vapaaehtoistyöntekijät

Tarjolla on tekemistä niin kokeneille vänkäreille kuin ensikertalaisillekin ja tehtäviä löytyy laidasta laitaan aina narikasta roolipeli-infossa työskentelyyn ja ohjelmanpitäjien avustamisesta järjestyksenvalvontaan. Hakemusta tehdessä onkin hyvä lukea eri tehtäväkuvaukset tarkasti läpi ja lisäksi kertoa hieman mahdollisesta aiemmasta oleellisesta työkokemuksestaan, koulutuksestaan ja taidoistaan.

Vänkärit pääsevät paitsi näkemään, mitä Hitpointin kulisseissa tapahtuu, myös nauttimaan erilaisista työvoimaeduista, joita tavalliselle kävijälle ei tarjota. Vänkäreiden sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen, minkä lisäksi he saavat ilmaisen työvoimapaidan ja heillä on käytössään taukohuone (greenroom), josta saa kahvia, teetä, virvokkeita ja syötävää koko tapahtuman ajan.

Tutustu työvoimahakuun: https://2019.hitpoint.tracon.fi/fi/tapahtuma/vapaaehtoishaku

Vapaaehtoishaku päättyy 30.9.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti