Ohjelmahaku

Tracon Hitpointin ohjelma- ja pelinjohtajahaku on avautunut. Jos sinulla on mielessäsi sopiva ohjelmaidea luennosta, roolipeliskenaariosta, freeform-roolipelistä, figudemosta, larpista tai jostain ihan muusta, minkä haluaisit tuoda Hitpointiin, nyt on oikea hetki ilmoittaa siitä! Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, tai ideasi vaatii erityisjärjestelyjä esim. tilojen suhteen, kaikki kysymykset ovat tervetulleita osoitteeseen hitpoint at tracon.fi. Tracon Hitpoint järjestetään koulurakennuksessa, joten ohjelmakäyttöön tarjolla on auditorio- ja luokkatiloja sekä pöytätilaa aulassa, ruokalassa ja liikuntasalissa.

Sankarin synty -teemamme mukaisesti toivomme, että meille tarjotut ohjelmanumerot ja peliskenaariot olisivat pääosin sellaisia, että kokeneiden pelaajien lisäksi myös ensimmäistä kertaa harrastusta kokeilevat voivat niistä nauttia.

Haku päättyy 30.9.2019 ja mukaan valitut ohjelmanumerot julkaistaan pian sen jälkeen. Hakijoille ilmoitetaan ohjelmahaun tuloksista lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ohjelmanpitäjät ja pelinjohtajat saavat sisäänpääsyn tapahtumaan, ja lisäksi pääsyn taukotilaan eli Green roomiin. Pelinjohtajille tarjotaan maksuton sisäänpääsy neljän tunnin peluutuksesta. Lähtökohtaisesti sisäänpääsy myönnetään yhdelle henkilölle per ohjelma, mutta jos ohjelmanumero edellyttää useita järjestäjiä, tästä voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja Hitpointin eri ohjelma-alueista voi lukea ohjelmasivuilta.

Siirry ohjelmahakulomakkeelle tästä