Neljä kuukautta Hitpointiin!

Marjaana "Maryjane" Karttunen

Tracon Hitpointiin on enää neljä kuukautta! Tapahtuman lähestyessä on aika muistutella kaikkia meidän olemassaolostamme, ja julkistaa lista tärkeitä päivämääriä.

 

Mitä, missä, milloin?

Tracon Hitpoint on 23.-24.11.2019 pidettävä rooli-, lauta-, kortti-, ja miniatyyripeleihin keskittyvä tapahtuma Tampereen Kalevassa. Pelaamisen lisäksi tarjolla on puheohjelmaa ja joitakin aihepiiriin liittyviä kilpailuja. 

Tapahtuman tämänvuotinen teema on Sankarin synty, ja ohjelmatarjonnassa kiinnitämme huomiota matalaan kokeilemiskynnykseen ja aloittelijaystävällisyyteen. 

Tykkää meistä Facebookissa, ja kerro kaverillesi

 

Tärkeät päivämäärät

* Ropecon 26.-28.7.2019

Tracon ja Tracon Hitpoint ovat mukana Ropeconissa edustuspöydän kanssa lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Pöydän ääressä myydään rannekkeita ja oheistuotteita, ja edustajien kanssa voi tulla juttelemaan ja esittämään kysymyksiä molemmista tapahtumista! 

Hitpointin lippujen lisäksi Ropeconissa myydään myös Traconin lippuja. Jonotuksen saa aloittaa lauantaina klo 9.30, lipunmyynti alkaa klo 10.00. Lue lisää täältä: https://2019.tracon.fi/liput !

* Ohjelma- ja pelinjohtajahaku 4.8.-30.9.
Hitpoint ei olisi mitään ilman ohjelmaa! Jos sinulla on ohjelma- tai peli-idea, josta haluat keskustella jo etukäteen, hitpoint@tracon.fi osoitteeseen voi osoittaa kaikki kysymykset.

Hitpointissa järjestetään myös lautapeli- ja skenaariokilpailu pelisuunnittelijoille! Säännöt julkaistaan ohjelmahaun julkaisun yhteydessä.

Ohjelmakartta julkaistaan 19.10.

* Vapaaehtoishaku 1.9.-13.10.
Tule vapaaehtoiseksi Hitpointiin tekemään hienoa tapahtumaa! Tarjolla on tehtäviä narikasta lautapelilainaamoon, ja lipunmyynnistä tapahtuman kasakseen ja purkuun.

Mikäli olet kokeneempi coninjärjestäjä, ja kiinnostunut tapahtuman kasauksen, purun ja logistiikkan organisoinnista, ota yhteyttä suoraan hitpoint@tracon.fi!

Tracon 6.-8.9.

Hitpointin lippuja on myynnissä Traconissa sorsapuistosalin aulassa sijaitsevalla Tracon-pöydällä!

Lisäksi Hitpointin roolipelivastaava pitää Tracon-lauantaina klo 18.30 luennon "Minustako pelinjohtaja? Käytännön vinkit ensiaskeleisiin". Lue lisää Traconin ohjelmakartasta!

* Nettilipunmyynti alkaa 14.9. klo 18

Hitpointin rannekkeita saa Ropeconista ja Traconista, mutta Traconin jälkeisenä viikonloppuna avautuu myös nettilipunmyynti Kompassissa!

Tapahtumapäivä 23.-24.11.!

Tervetuloa Tracon Hitpointtiin!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti